Пане Татаров, хто погрожував батькам долею Гонгадзе, якщо вони погодяться на ексгумацію тіла вбитого сина?

Назвіть замовників вбивства Олексія Різака, вони Вам відомі

Хто погрожував батькам, що вони навіть на могилу не зможуть ходити, бо там лежатиме тіло не їх сина. Назвіть ЇХ, бо Вам добре відомі замовники вбивства Олексія Різака

Пане Олеже Юрійовичу Татаров, чому правоохоронна система Закарпаття і не тільки повністю лежить під вбивцями державного службовця Олексія Різака?

Нагадаємо Вам, що на час вбивства Олексія Різака та фальсифікації розслідування Ви займали посаду заступника начальника Головного слідчого управління МВС України, у якого за дорученням міністра МВС це розслідування було на особливому контролі.

Вам добре відомо про особисту обіцянку тодішніх Генерального прокурора України, голови СБУ, міністра МВС батькові Олексія арештувати убивць.

Вам також відомо про особисту обіцянку тодішнього керівника Головного слідчого управління МВС Василя Фаринника, нинішнього вашого партнера по бізнесу, батькові Олексія прислати групу слідчих для розслідування цього злочину.

Хто відмінив це його рішення? Хто відкликав терміново представника МВС, який за дорученням Міністра МВС брав участь в ексгумації тіла вбитого Олексія, після того як той побачив, що тіло Олексія хотіли поламати, а місцеві слідчі виключили камеру. Він був настільки шокований, що сказав батькові Олексія, що такого в історії точно ще не було, щоб на очах у десятків людей ламали тіло під час ексгумації...

Вам про це відомо і добре відомо.

Вам добре знайомі генерали міліції Русин та Варцаба, полковник Шаранич, які особисто контролювали, щоб розслідування було фальсифіковано.

За чийого сприяння в МВС?

Хто кришує слідчого Лазаря, який погрожував батькові Олексія та свідкам злочину смертю, якщо той не визнає самогубство сина.

Хто кришує полковника Лизанця, який погрожував проблемами батькам, якщо не визнають самогубство сина?

Вам також відомо, що заперечення на постанову Лазаря готувало ГСУ СБУ за дорученням голови, як і пропонувало хід розслідування цього злочину.

МВС тоді Чомусь самоусунулось...

Питань до Вас багато, бо Ви чи не єдиний представник влади нинішньої, який добре знає всю кухню фальсифікації розслідування жорстокого терористичного акту - вбивства Олексія Різака.

І Ви точно поінформований, що це теракт за визначенням. Бо Ви дійсно справжній доктор наук і визнаний фахівець з кримінального права.

Також Вам добре відомі представники убивць Олексія Різака - власники наркосиндикату на Закарпатті та їх столичні покровителів, що ррзмістили замовлення у спецслужбах на переслідування мами вбитого Олексія в УжНУ.

Ми терпляче чекатимемо на Ваші публічні відповіді.

Час назвати убивць Олексія Різака, замовників та їх нинішніх покровителів, поіменний список фальсифікаторів.

Про те, як на Закарпатті міг бути призначений ТАКИЙ нинішній губернатор і чий він, бо особисто підтримує переслідування Галини Різак, ми запитаємо у Вас пізніше.

Пане Татаров, чому на Закарпатті на ключових посадах у прокуратурі до цих пір знаходяться ставленики убивць Олексія Різака?

На календарі лютий, але 2024 року.

Пане Татаров, Вас дійсно не насторожує підтримка спецслужбами, прокуратурою, поліцією та їх ставлениками у владі на Закарпатті ксенофобського клану УжНУ та багаторічного знищення сім'ї Івана Різака?