Присвоєння кваліфікації Міжнародного Викладача & Старшого Дослідника, що підтверджує високий рівень отриманої кваліфікації і дозволяє, в тому числі, іноземцям, які мають диплом про вищу освіту, претендувати на роботу і займати посади в галузі освіти і науки та визнається в країнах Близького Сходу, Північної Африки, Китаї, Індії, Японії, США, Канаді, країнах ЄС, СНД та Латинської Америки тощо.

Вл. інф.

Як ми повідослями раніше, Галина Різак надіслала листа оргкомітету V Міжнародної програми наукового стажування “Як участь у Міжнародній Програмі вплинула на формування Вашої Особистості та бажання перетворення Оточуючого Світу?"

Насамперед хочу висловити слова щирої вдячності організаторам V Міжнародної програми наукового стажування “Нобелівські Лауреати: Вивчення Досвіду та Професійних Досягнень для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу“ у Дубаї, Осло, Стокгольмі, Римі, Бургасі, Нью-Йорку, Єрусалимі, Пекіні.

Завжди слухаю спікерів такого рівня, які представлені у цій програмі, через призму власного досвіду, власного аналізу процесів, які проходять у нашій країні, тих конкретних реформ, які проходять у вищій освіті.

Всі спікери викликають у мене захоплення, бо вони власним прикладом довели і продовжують доводити, що і окрема особистість може вплинути на Оточуючий світ, може покласти цеглинку своїх знань і досвіду для його покращення.

Вже неодноразово переконувалась, шановний оргкомітет, що Ви вмієте запропонувати такі Програму і теми виступів спікерів, які не можуть залишати байдужими, що свідчить про Ваше бажання допомогти учасникам не тільки набувати нові фахові компетентності, а і підтримати нас у цей непростий час випробувань для нашої країни.

Практично після кожного виступу додаються сили і оптимізм, бажання поділитися новими знаннями та інформацією зі своїми колегами та студентами, знайомими.

Я добре розумію, що вчитися потрібно все життя, розширювати свій кругозір не просто через новий набір знань, а і через досвід людей, які досягли фантастичних успіхів у політиці, науці та освіті, бізнесі…

Участь у цій програмі дає таку можливість і я із задоволенням взяла участь у ній.

Під впливом виступів видатних вчених сучасності навіть в умовах війни знайшла в собі сили і завершити перший етап формування власних друкованих книг для студентів спеціальності «фармація», активніше шукати можливості для продовження наукової роботи.

Добре, що мені назустріч прийшли і допомогли відомі меценати Олег Анатолійович Немировський, Петро Олександрович Іванов, Віктор Іванович Балога, за що я їм дуже вдячна.

Бажаю шановному Оргкомітету нових успіхів, мирного неба, оптимізму і здійснення всіх задумів!

З глибокою повагою, Різак Галина Вікторівна,

доцентка кафедри органічної хімії Навчально-наукового інституту хімії та екології УжНУ, кандидатка фармацевтичних наук

Повідомлення оргкомітету.

Інформуємо Вас, що у відповідь на багаточисельні звернення викладачів, науковців і керівників закладів освіти і науки, International Historical Biographical Institute (Dubai - New York - Rome -Burgas - Jerusalem - Beijing) люб'язно надав згоду на збільшення вдвічі квот для викладачів, науковців і керівників з України для участі в V Міжнародній програмі наукового стажування “Нобелівські Лауреати: Вивчення Досвіду та Професійних Досягнень для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу“ у Дубаї, Осло, Стокгольмі, Римі, Бургасі, Нью-Йорку, Єрусалимі, Пекіні та продовжив реєстрацію на Програму до 20 серпня 2022 року.

Доступ до відеоматеріалів буде зберігатися протягом 2 наступних місяців після завершення Програми.

Докладніше:

https://whfpdubai.com/uk/mizhnarodne-naukove-stazhuvannya

Будь-ласка, проінформуйте про цей лист Ваших колег, зокрема, які разом з Вами бажають розвиватися в професійному напрямку та своїми знаннями, набутим досвідом та зусиллями змінювати Оточуючий Світ та перетворювати Україну на могутню, багату та процвітаючу країну.

З щирою повагою, Оргкомітет Програми