Ще одна новина для доцента Мирослава Щербея та його бізнес-партнерів, що разом підтримують доцентів Лендєла, Голуб (Попелич) та ін. відомих осіб в УжНУ

Приватні особи, які передали у 2004 році їм в аренду автомобілі Audi A6 та Mercedes-Benz S-Class 500 4Matic, погоджуються, щоб у цей непростий час кошти за їх двадцятирічну аренду та кошти, вилучені від їх продажі, також були перераховані на рахунки наукових організацій для продовження наукової роботи Галини Різак.

Також для ремонту могили Олексія Різака, що системно пошкоджується вандалами в погонах...

Про інше потім поговоримо...

Шістки убивць Олексія Різака, команда тіньових митарів та наркобариг - перевертнів в погонах - влада в регіоні за допомогою ОЗУ в УжНУ та спецслужб продовжує знущання над Галиною Різак.

Приватні особи, що передали професору, доктору медичних наук Торохтіну Олександру Михайловичу понад триста п'ятдесят тисяч гривень для організації спільних з Галиною Різак наукових досліджень, чекають від професора фінансового звіту.

Чекаємо також відповідної реакції від екс-ректора Василя Русина та професора Юрія Бисаги, які рекомендувала пана Торохтіна науковим консультантом докторської дисертації для Галини Вікторівни.

 

Доцент Мирослав Щербей, радник доцента в обласній раді на допомогу Галині Різак теж не йде. Усе так не буде! Звертаємось до ще одного найсильніших лобістів декана Лендєла, його заступниці Голуб та професорів Сливки та Ониська депутата обласної ради Мирослава Щербея.

Звертаємось до ще одного найсильніших лобістів декана Лендєла, його заступниці Голуб та професорів Сливки та Ониська депутата обласної ради Мирослава Щербея, одного з найближчих друзів, соратників та бізнес-партнерів нинішнього губернатора та найближчого радника голови обласної ради з проханням надати фінансову допомогу для наукової діяльності Галини Різак

У 2003 році приватні особи, які знали Вас як людину слова, передали Вам трикімнатну квартиру в Ужгороді під Ваше слово та Ваші запевнення розраховуватись потихеньку, як тільки зможете.

Приватні особи переконались, що Ви вже можете, хоча пройшло вже двадцять років і погоджуються, якщо Ви почнете перераховувати кошти за квартиру на наукову діяльність Галини Різак та для підготовки і друку її нових книг і монографій.