У четвер, 27 квітня, Ужгородський національний університет відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в України Харш Кумар Джейн.

Посол Індії цікавився організацією навчального процесу його співвітчизників котрі навчаються в УжНУ, зокрема на медичному факультеті №2, особливо під час пандемії та широкомасштабної російсько-української війни.

Після розмови з керівництвом УжНУ Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Індія в України Харш Кумар Джейн зустрівся в будівлі ректорату з студентами – громадянами Індії, які бурхливо вітали його.

Присутнім продемонстрували відеопрезентацію, яка розповідає гостям про мальовниче Закарпаття, древній Ужгород та престижний УжНУ.

У ході зустрічі відбувся діалог між студентами та Послом під час якого студенти цікавилися питаннями подальшого розширення можливостей здобуття освіти, вдосконалення логістики між Індією та Україною.

Індійський амбасадор цього ж дня побував на медичному факультеті УжНУ, оглянув його навчальні аудиторії та лабораторії, у розмовах з викладачами цікавився успішністю студентів-земляків, рівнем знань, які вони здобувають у найзахіднішому університеті України.

За матеріалами Василя Ільницького,

Інформаційно-видавничий відділ