В Університеті інформаційних технологій та менеджменту усі напрями навчання базуються на моделі практичної освіти. Це відрізняє заклад від інших університетів, де в більшості випадків навчання має загальний академічний профіль.

Що це означає для конкретного студента? Практичний профіль базується на набутті практичних навичок, пов’язаних з факультетом, на якому навчається студент. На заняттях розв’язуються практичні завдання та проводяться лабораторні роботи. Так студент набуває конкретних, корисних навичок і сміливо зможе використовувати їх у вирішенні різноманітних проблем у майбутньому. Саме такі навички найбільше цінують роботодавці.

Спеціальності, які пропонує заклад – це ключ до сучасного ринку працевлаштування. Їх реалізують спеціально для цього відібрані викладачі, які не тільки забезпечать чудову теоретичну підготовку, але й допоможуть опанувати практичні вміння. В університеті слідкують за локальними і глобальними тенденціями, тому напрями навчання є водночас відповіддю на очікування студентів, роботодавців та сучасного ринку працевлаштування. Кожен факультет та спеціальність має своїх бізнес-партнерів, з якими узгоджена програма навчання.

Завдяки цьому студенти УІТМ вивчають те, що обов’язково знадобиться в майбутньому. Заняття проводять не лише професори університету, а також науковці чи досвідчені бізнес-практики. Це власники чи працівники найкращих та найбільших фірм в регіоні і навіть у всій Польщі.

Саме тому на заняттях студенту варто показувати себе з найкращої сторони, адже можливо, ще під час навчання саме він отримає пропозицію роботи. Здоров’я та добробут студентів є дуже важливими, тому заклад докладає багато зусиль, аби підтримувати їх в процесі адаптації у новому середовищі.

В УІТМ функціонує Центр підтримки міжнародних студентів і Академічний центр особистісного розвитку та психотерапії. Ці підрозділи в УІТМ були створені з метою підтримки іноземних студентів, полегшення їхньої адаптації у навчальному середовищі, інтеграції з польськими студентами та вдосконалення мовних навичок. Навчаючись в УІТМ, студенти щодня зможуть зустрічати ровесників (у закладі навчається понад 1500 студентів з різних країн), а також викладачів з інших країн.

Завдяки цьому молодь опановує навички, пов’язані із працею у багатонаціональному і багатокультурному середовищі. Окрім цього, студенти мають можливість навчатись за кордоном за обміном в рамках програми Erasmus+.

Після завершення навчання випускник університету стане повноправним учасником глобального ринку – наприклад, у якості працівника міжнародної корпорації. Університетський корпус у Кельнаровій – це один із найкраще обладнаних дослідницьких центрів в Польщі, де впроваджуються інноваційні методи навчання. Викладачі заохочують студентів до творчого й аналітичного мислення, щоб у майбутньому вони могли ефективно протистояти проблемам сучасного світу. У цьому їм допомагають спеціально опрацьовані програми навчання, а також сучасна інфраструктура.

Окрім цього, доступними є безліч додаткових занять, відповідно до особистих зацікавлень і викликів сучасної реальності. Навчаючись в УІТМ, студенти мають можливість отримати міжнародні сертифікати, які визнаються у всьому світі та підтверджуватимуть мовні навички чи вміння у сфері інформаційних технологій. Завдяки викладачам-професіоналам та бізнес-партнерам студенти можуть бути впевненими, що ретельні знання їм передаватимуть компетентні люди.

Студенти університету вже під час навчання отримують нагороди і відзнаки в Польщі, і за кордоном, а випускники часто працюють у найкращих фірмах у своїх галузях. В університеті знають, як виявити таланти кожного, мають викладачів із відповідною підготовкою, а також інфраструктуру, щоб допомогти студенту їх розвинути. Заклад підтримує наукові, бізнес та мистецькі ініціативи студентів.

Спеціалісти спостерігають, аналізують і допомагають виявити найкраще. Завдяки навчанню в університеті кожен зможе пізнати свої сильні сторони, а також вдосконалити наявні переваги і тим самим розвинути свій потенціал. Про силу університету свідчить передусім її спільнота, тому у закладі працевлаштовують і запрошують до співпраці лише тих людей, у яких є чому повчитися. Окрім досвідчених професіоналів з даної сфери, в УІТМ можна зустріти відомих митців чи науковців з топових закладів вищої освіти світу.

В університеті дбають про те, щоб знання, які отримають тут студенти, мали широке застосування і були максимально пристосовані не тільки до попиту на ринку працевлаштування, але й до зацікавлень молоді. \

Майбутнє кожної особи дуже важливе для викладачів університету, тому що досягнення випускників є найкращою візиткою. Викладацький склад працює, щоб кожен студент досягнув успіху.

Фахівці закладу досліджують ринок і тримають руку на пульсі реальності, щоб найкраще пристосуватись до вимог оточення. Завдяки цьому в УІТМ можна здобути знання, які дадуть можливість успішно зробити крок у майбутнє і побудувати омріяну професійну кар’єру.

Набір майбутніх студентів триватиме до 31 липня.