06 лютого поточного року проведено розширену нараду за участю директора фахового коледжу Юрія Садварі, на яку запрошено заступників директора, завідувачів, спеціалістів бухгалтерсько-економічного відділу, коменданта, медичного працівника щодо успішного початку семестру.

Марія Яцик, заступниця директора з навчальної роботи акцентувала основну увагу на прогнозі особливості організації навчального процесу: військові дії на території України, часті повітряні тривоги, виникнення пандемій та хвороб різного характеру, але навчання треба організовано проводити на всіх відділеннях коледжу.

До цього видані відповідні накази дирекції про графік навчання, участь студентів на виконання наказу ректора у Всеукраїнських студентських олімпіадах, посилення протиепідеміологічних заходів, дотримання безпекових питань.

Наголосила, що протягом 2023 року було відраховано 55 студентів.

Основне завдання на теперішній семестр педагогами систематично проводити різного виду консультацій щоб не допускати освітні втрати.

Всі студенти очної форми навчання розпочнуть отримання освітніх послуг Марія Іванівна акцентувала з основним завданням завідувачів відділень на своєчасному інформуванні кураторів, старостату та систематичному поновленню інформації на офіційному сайті коледжу. 

Також актуальним є підготовка студентів і їх участь у різних олімпіадах, конференціях, міжнародних програмах, публікаціях, статей т а співпраці з бізнесом.

Під час весняного семестру вся увага має бути прикута студентській науці – робота наукових гуртків, участь у конкурсах.

Вікторія Попович, заступниця директор з виховної роботи звернула увагу, що у виховній роботі, підготовці спеціалістів початок весняного семестру буде вимагати постійного контролю за відвідуванням студентами навчального процесу, посилення інформованості про стан захворюваності на ГРВІ в місті, районі, області, особливо в навчальному закладі.

Звернути увагу педагогічного колективу, студентства продовжувати роботу по підтримці Збройних Сил України, донатити та брати участь у волонтерських заходах, активізувати роботу в гуртожитках коледжу.

Програма кураторам академічних груп після уточнення буде надана також і вихователям гуртожитків. У своєму виступі Ігор Грубінка, завідувач навчально-виробничою практикою звернув увагу на своєчасному проведенні робочої зустрічі з роботодавцями, контролю за якісним проведенням студентами відділень переддипломної практики, діалогу студент-практикант – відповідальний спеціаліст і т.д.

Наголосив на своєчасній роботі технічних працівників при проведенні вологого прибирання, дезінфекції коридорів, приміщень, аудиторій та лабораторій, провітрювання тощо.

Відповідно заслухано інформацію щодо стану захворюваності та статистки області, району та міст, запланованих спільних заходів профілактичного напрямку гострореспіраторних захворювань учасників освітнього процесу ознайомила Марія Чекан - медичний працівник фахового коледжу, надала рекомендації над чим треба працювати з першого дня початку навчального процесу, в другому весняному семестрі.

Завідувачі відділень (Маріанна Гуленко, Наталія Павлишинець, Сергій Соскіда) проінформували про стан реєстрації студентів до участі в університетській олімпіаді, підготовки підсумкової інформації до 16.02.2024 року. 

Щодо питань які винесене на розгляд педагогічної ради з питань проведених заходів серед педагогічних працівників профілактики антикорупційних діянь в навчальному закладі та планових питань проінформував Іван Пекар, провідний юрист коледжу.

Заслухано завідувачку агрономічного відділення Ольгу Гудзовату про стан підготовки матеріалів акредитації зі спеціальності «Екологія».

Підсумовуючи, директор Юрій Садварі звернув увагу та дав ряд доручень, а саме основним завданням нашого колективу – це забезпечення фінансової стійкості, збереження на належному рівні дохідну частину поповнення спеціального рахунку, пильно слідкувати за своєчасною пропалтою за надання освітніх послуг студентам коледжу, адже зростає ціна на енергоносії їх витрачання повинно економно використовувати. Звернути увагу за проплату за використані послуги тимчасово переселеними громадянами, що проживають в гуртожитку.

У всіх питаннях життєдіяльності відчувати колективну і особисту відповідальність за стан справ, дотримуватись виконавської дисципліни, трудового робочого дня, співпраці із студентським колективом, особливо самоконтроль кожного викладача.

Налаштуватись на якісну роботу у весняному навчальному семестрі при виконанні вищесказаного ми отримаємо відмінні показники в роботі!

Дирекція коледжу